The best Side of prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

lasik Tasarım: Geleneksel bir ev tasarımını yansıtan 2 katlı prefabrik evler, genellikle önde bir girişe, alt katta oturma odası ve mutfak, üst katta ise yatak odalarına sahip olabilir. Dış cephe tasarımında ahşap, çelik veya diğer prefabrik malzemeler kullanılabilir.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çok şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik villa modelleri plan kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri arasında prefabrik ev yer almaktadır. Fashionable mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca çanakkale prefabrik ev fiyatları yansıtılabilmektedir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Üretim aşamasında tüm malzemeler tedarik edildiğinden betonarme konut modelinde sıkça yaşanan malzeme fiyat artworkışlarından etkilenmez.

Prefabrik evlere ekstra tekirdağ prefabrik kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa prefabrik ev koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu çanakkale prefabrik ev doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Report this wiki page